Arxiu de la categoria: Nadal

Gestió de stocks i vacances en tapisseria

Avui us volem explicar algunes coses importants en relació a les vacances i els encàrrecs de tapisseria. A l’estiu i l’època de vacances de Nadal aprofitem per entapissar els nostres mobles. Si més no, podem xocar amb l’organització dels proveïdors. El taller de tapisseria pot gestionar la situació, marxant més tard de vacances o ajustant les vacances del personal a les necessitats de la clientela, però les comandes han d’estar fetes amb suficient antelació per poder proveïr-nos del material amb el que treballarem.

Els proveïdors acostumen a tancar abans del període de vacances i després una setmana més, de manera que tanquen comandes entre la segona i la tercera setmana de juliol i després tornen el setembre. Al nadal també; les comandes es tanquen la primera quinzena de desembre i després no tornen a servir gènere fins passat reis. Això ha de ser això per raons organitzatives, per poder fer inventari i gestionar el seu stock a porta tancada.

Ara ens interessa tenir clar que més enllà del 15 de juliol o el 15 de desembre ja estem en temps de descompte. Podrem disposar del material o no, però això ja no depén de la tapisseria. Estem fora de la zona de certesa. Succeeix el mateix de l’1 al 10 de gener i de l’1 al 10 de setembre: els fabricants han de reposar gènere i no sempre podrem disposar d’allò que volem.

En conclusió, ens hem d’anticipar tant com poguem per poder fer la feina en el material de la qualitat que desitgem i en les condicions més òptimes possibles. D’aquesta manera també evitarem problemes en els terminis de lliurament que, també s’ha de tenir present, és un element important en la satisfacció.

Ara sí, si ja heu fet la vostra comanda i negociat els terminis de recollida i lliurament amb la tapisseria, ja podeu marxar de vacances. Bon viatge!

Share Button

Bon Nadal i Feliç Moble Nou!

Bon Nadal i Feliç Moble Nou!

Per Nadal Ens agrada tenir la casa renovada i comfortable. És per aquest motiu que les tapisseries treballem de valent durant aquestes dates, per tal que disposeu d’una llar ben agradable. És necessari anticipar-se al Nadal, demanant els vostres pressupostos amb suficient antel·lació perquè us poguem atendre com cal. Els fabricants i distribuïdors comencen a tancar vora la segona quinzena, així que no podem fer tard.

gfoto01

El Nadal i, en general, tots els períodes de vacances, també poden ser un moment idoni per aprofitar i fer feines que en els altres períodes no podríem fer per qüestions d’organització domèstica. Per tant, si la vostra prioritat no és la decoració sinó més aviat la possibilitat de dedicar-hi temps a aquella renovació que espereu, aprofiteu aquestes dates per fer-ho relaxadament, venir a veure els teixists, informar-vos i buscar el millor pressupost. Encarregar una feina de tapisseria té un avantatge addicional: guanyeu espais per les vostres cel·lebracions o per realitzar reformes generals (pintar).

A Entapissa’m ens agrada complaure en termes de comoditat. Si necessiteu quadrar-ho tot, ens adaptem a les vostres necessitats i, si cal, custodiem el vostre moble més enllà de la realització de la feina.

Ja ho veieu, una vida millor és possible, desitjable i està al nostre abast.

Queda dit: Bon Nadal i Feliç Moble Nou!

Share Button