Arxiu de la categoria: Uncategorized

Presentació de producte: Matalàs Termal Visco

El matalàs Termal Visco és, sense cap mena de dubte, el millor matalàs del catàleg de Don Almohadon. Té una capa de Visco a totes dues bandes, amb un gruix de 4 cm., i el seu acabat permet un comportament diferent a l’hivern i a l’estiu. 

Colchon_Termal-Visco_4

El costat hivern està fet amb Velour, i retindrà la calor generada pel propi cos, per tal d’assegurar un llit sense pèrdua tèrmica, ben calentet. Per la seva banda, el costat estiu està fabricat amb teixit 3D transpirable, i evitarà l’acumulació de calor. 

Per acabar, els llits d’ample superior, de 135 ò 150 té dues parts diferenciades, d’aquesta manera els moviments d’una persona no afecten a l’altra i a l’inrevés. Està disponible en 2 colors: gris o marron. 

El Termal Visco de Don Almohadon és un gran producte i com a mostra us els oferim amb uns grans descomptes que no podeu deixar escapar!

Termal Visco a la botiga d’Entapissa’m:

80×180/190

90×180/190

105×180/190

135×180/190

150×180/190

Share Button

Un entapissat especial. La panera solidària de l’Escola Pompeu Fabra

Enguany participem amb il·lusió en la panera solidària de l’Escola Pompeu Fabra. Es tracta d’un projecte social fruit de l’autorganització de la comunitat educativa que consisteix en sortejar una panera. L’import de les butlletes de participació es destina a cobrir les despeses de les colònies i sortides per a algunes famílies. Els comerços del barri omplim la cistella amb obsequis per fer-la ben atractiva. 

panera

L’aportació d’Entapissa’m no és un altre que l’entapissat de 4 cadires (encàrrec que tindria un cost aproximat de 150 €) o el descompte del 30% en moble de la llar. Així que ja ho sabeu, amb la compra d’una butlleta contribuïu a tenir un barri sense exclusions i compromés amb les seves veïnes i veïns. 

El sorteig es realitzarà el proper 23 d’abril en el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi, a la qual hi esteu convidats. Hi haurà música, ball i sopar a la fresca, elaborat pels estudiants i l’AMPA de l’escola. Les butlletes ens les podeu encarregar a nosaltres o dirigir-vos directament a l’AMPA. 

I per acabar, només us falta suplicar a la sort que us afavoreixi i us endugueu un lot ben guarnit amb els millors productes del barri. 

1.000 gràcies!

Share Button

En tapisseria no reparem mobles, els recuperem

Sovint la idea que tenim d’una tapisseria és que hi anirem a reparar els nostres mobles, que en fem un revisió del seu estat i en canviem les peces que no funcionen. Per aquest motiu de vegades creiem que l’escuma o el teixit està bé, i que només falla una altra cosa, que es pot substituir sense afectar al conjunt. La feina que es fa en una tapisseria, però, és una altra i implica molts mes factors que el preu o la bellesa, la feina que fa un tapisser es relaciona amb el fet de recuperar.

Comencem per l’escuma. Sense tenir en compte l’escuma que utilitzen els fabricants, i la seva política de cost, a Entapissa’m tenim una clara preferència per l’escuma de densitat 30 kg. El seu cost triplica el cost de l’escuma que s’acostuma a fer servir (de 20 kg.), però aquesta decisió allarga o escorça la vida del moble de forma considerable. Un bon tapisser no estalviarà en material i la seva política de cost ha de ser sincera i exigent. Només així aconseguirem el millor resultat. Després s’ha de saber col·locar i obtenir aquella forma abombada en les cadires, per exemple. Un cop aconseguit el confort òptim podríem parlar de l’excel·lència, qualitat que podem assolir fent servir floquets de visco i escollint una fibra (guata) d’un bon gruix. En qualsevol cas, quan recuperem un moble, estem pensant en comoditat i en realitat hem de considerar que la nostra elecció pot afectar a la nostra salut. Un coixí de sofà de 30 kg., i un respatller que reforci els ronyons separat en dues parts i amb bona consistència, respectarà la forma natural de la nostra columna vertebral, ens la posicionarà ferma, i ens impedirà adoptar una posició negativa per al nostres descans. És un motiu de força entitat com per deixar l’estalvi a banda, perquè un cost en la salut no és negociable.

La qualitat dels teixits. Decorar la nostra llar, buscar un indret visualment agradable és completament lícit, però si privilegiem un estampat maco per sobre d’una qualitat acceptable podem patir el problema d’haver de tornar a la tapisseria en poc temps. Hem de mirar la resistència que es mesura en cicles Martindale (nosaltres recomanem resistències superiors a 30.000 cicles) i on la referència són els cicles de la rentadora. Per exemple si la nostra rentadora és de 500 cicles, un teixit de 30.000 Martindale resistirà 60 rentades. Aquí hem d’afegir el deteriorament que li fem quan el fem servir, posem que li donem unes quantes carícies cada cop que seiem i que també sumaran. Demanem-ho, doncs, quan anem a comprar un moble o quan escollim teixits de tapisseria. El rigor del teixit és un factor important, però els cicles són el factor decisiu. Nosaltres també parem molta atenció al fet que un teixit sigui antitaques, teixits tractats perquè una taca gran pugui ser rentada amb aigua, sense productes químics. La forma tradicional de rentar tapisseria és amb amoníac, però si ens evitem fer-ne ús, sortim guanyant. I si evitem haver de posar tot el teixit a la rentadora podent netejar una taca que tenim localitzada, encara millor. I després està la garantia. Els teixits de Crevin, que és un dels nostres fabricants preferits, tenen una garantia superior de 5 anys, però els nostres clients ens han portat peces amb aquests teixits i ens han parlar de duracions mitjanes de més de 15 anys. 15 anys!

images (2)

Un moble nou té un cost que acostuma a triplicar o quadruplicar, com a mínim, el preu d’un entapissat de la màxima qualitat. Un sofà, una cadira, ben fets, amb fusta natural i fabricat amb sentit comú pot tenir una vida molt llarga i l’objectiu de la tapisseria no és un altre que allargar-la encara més, garantint el millor tracte postural a la nostra esquena, i un confort màxim. Per tant, si posem en una balança el guany que obtenim, podem comptar que la tapisseria ens permet fer una inversió rentable i desitjable, que de vegades no valorem més enllà de l’estat de la nostra butxaca.

Escriurem més píndoles informatives sobre aquesta concepció de la tapisseria com a recuperació de mobles. Mentrestant, ens conformarem amb una actitud exigent per totes dues bandes. Nosaltres demanem un preu determinat i una bona predisposició, vosaltres podeu exigir conèixer amb quin material treballarem, quina és la seva qualitat i quines són les seves propietats, així com els certificats dels fabricants i, en termes generals, una informació adequada sobre condicions de venda i contractació.

Share Button

Presentacio de producte: Butacon Koala de Tapicerias Navarro

Per moltes raons, el Butacon Koala de Tapicerias Navarro es una bona opció de relax si voleu un moble auxiliar per al menjador o la sala d’estar. 

En primer lloc, el seu preu es molt competitiu. Des de 350 € teniu un butacon elegant i molt practic. Aquesta tarifa inclou teixit convencional però també el podeu demanar en un teixit antitaques de poliester que respon al nom de Nirvana Mixtura. És un bon teixit i, quan parlem d’aquesta peça nosaltres el recomanem. Amb un petit suplement podem escollir teixits de Visual (vegeu la seccio catàleg) d’una gamma més elevada (parlem d’Otaru o Iruma -aquest darrer amb un toc brillant que li dona distinció).

Koala01-562x562

Si més no, la raó més important per la que us volia parlar del Koala no és una altra que la seva comoditat. I us ho explicaré amb una anècdota personal. Al setembre vaig tenir un petit accident de trànsit. Se’m va creuar un gat i vaig caure de la moto, recolzant el braç a terra i carregant la força de l’impacte en el tòrax. Em va deixar l’esquena i el torax contusionats i vaig trigar 25 dies a recuperar la normalitat. Doncs bé, en aquell moment teníem a la botiga el Koala d’exposició i un dia m’hi vaig seure per llegir. Vaig sentir un alleugeriment increïble. El reforç lumbar em situava tota l’esquena en la seva posició natural. Quina sort haver tingut allà el Koala! És en aquests moments que notem la comoditat, la bona elecció dels materials (escuma dura de seient), la forma del respatller i l’acabat interior.

Acabarem doncs, amb un tòpic d’aquells que no fallen: “no hay mal que por bien no venga”. Sí, l’accident em va permetre comprovar l’encert de distribuïr productes d’aquest proveïdors. Ja ho sabeu, si l’esquena us fa patir, poseu un Koala a la vostra vida.

Share Button