Arxiu de la categoria: producto

L’elecció del teixit davant la compra d’un sofà

Què hem de valorar quan comprem o entapissem un sofà?

Hi ha diversos aspectes que són importants, els repassarem breument:

  • Material: pell, pell sintètica o teixit. Cada ús i cada persona requereix un tipus de material diferent. Confort, condicions de manteniment i neteja, etcètera. En realitat hi ha un element important a valorar: si els coixins són extraibles o no. Si són extraibles, podrem posar el material a la rentadora, sinó ens haurem d’assegurar quina és la millor manera de fer-los el manteniment.
  • Ús del sofà. Per a l’elecció haurem de tenir present quin ús fem del sofà, si tenim usuaris que introduexin alguna exigència determinada (nens, animals domèstics). Entre els materials que recomenem es troben els teixits antitaques, molt útils per a la neteja de taques localitzades. Dins dels antitaques hi ha moltes qualitats. Igualment, Kiero factory ha tret un nou teixit (Pretenciosa), que denominarem antigats, ja que fan més difícil l’esgarrapada dels felins. A tenir en compte també, per a negocis o establiments oberts al públic la necessitat que el teixit sigui ignífug (Fire Retardant), ja que és obligatori per normativa. Els teixits contract tenen un cost més elevat i tenen una composició de Trevira o llana. Finalment, si la peça ha d’estar a l’exterior, necessitarem que tingui protecció contra la irradiació solar i tanmateix impermeabilitat
  • Composició del teixit. Qualsevol teixit té una composició que heu de conéixer abans de prendre la decisió. Per exemple, la pell sintètica pot ser de vinil o de PVC, que és el més recomanable (no es pelarà tan fàcilment com el vinil). Els teixits poden tenir cotó, polièster, etcètera. Com més cotó, més confort, com més polièster, més resistència i, avui dia, molt bona qualitat.

Intentem donar algunes informacions d’utilitat per a que la tapisseria sigui del millor resultat per a vosaltres. Si voleu més consells ens podeu contactar a info@entapissam.cat o al telèfon 686019841

 

Share Button

Presentació de producte: Butaca / Sofà Bristol

La butaca Bristol destaca, sobretot, per la seva versatilitat. Es pot demanar per mòduls o es pot comprar la butaca individual. Totes dues mantenen diferències quant a mides i prestacions. Ara ho veureu.

Bristol-sofa05-562x562

Té, en el més fonamental, dues mides de seient, el de 60 cm. i el de 80 cm. En tots dos casos hi ha opció per a mòdul central, lateral i chaiselong, de manera que es poden fer les combinacions que preferiu, i el millor d’aquest producte és que cada mòdul pot ser fix, de reclinació manual o elèctrica i elèctrica amb comandament, de forma independent. D’aquesta manera podeu escollir només un fix i un elèctric, sempre amb l’opció de combinar una o altra mesura. El chaiselong és un arcó, de manera que hi podeu emmagatzemar coses a sota. 

El sofà (i el butacón) Bristol té una altra prestació, la “paret zero”, és a dir, per reclinar-se no és necessari separar-lo de la paret. Finalment, el seient és continu, de manera que el teixit cobreix l’espai que queda entre el seient i el reposa-cames, perquè no perdi elegància en cap moment. 

Bristol-sofa02-562x562

Com tots els productes de Tapicerías Navarro, està fet amb escuma de densitat alta (30 kg.) i el coixí de respatller separa la ronyonera de l’esquena, facilitant l’adaptació de la columna vertebral en tot moment. A més, els teixits disponibles són d’alta qualitat, podent optar per les sèries de teixits antitaques que ja coneixem. Ja ho veieu, si voleu un producte de descans en la màxima qualitat, no us ho penseu gaire, escolliu un butacón o un sofà Bristol.

Fitxa del producte al web de Tapicerias Navarro.

Sofà Bristol a la Botiga d’Entapissa’m

Butacón Brustol a la Botiga d’Entapissa’m

Share Button

Heus ací… un coixí salvador!

Hi havia una vegada un senyor amant de la lectura. El seu romanç amb els llibres passava per un mal moment. El problema en la seva relació es devia a l’estat de la seva esquena. Era tan gran el mal que sentia en seure a llegir que pel bé de la seva salut estava descuidant el seu vell amor. “Això no pot ser”, es lamentava, mentre li queien llàgrimes de tristor per la galta. En moments de neguit agafava un llibre i es pujava a l’autobus fins al final del trajecte, aprofitant l’anada i la tornada per llegir tants capítols com fos possible. Aquesta relació furtiva, nogensmenys, no era del gust de ningú: ni l’esquena s’alleugeria ni l’home gaudia de la lectura amb la mateixa tranquil·litat que abans.

Així les coses va marxar amb la seva pena al parc i va deixar caure el seu desànim sobre un banc de fusta. En aquell moment passava per allà una veïna, que en sentir el seu problema li va oferir consell:

– Veí, el que vostè necessita és un expert tapisser que li ofereixi una solució al descans que estigui en sintonia amb les seves necessitats. Au, vagi a veure’l, aquí a propo en té un que li donarà resposta.

– Ai, amiga! No sap vostè com li agraeixo -entresortia un somriure a la cara del lector.

– Tingui, li anotaré l’adrça en aquest paper.

La nova vida que li va donar el paper amb l’adreça del comerc va aclaparar totes les esperances del nostre amic, que el va guardar bé a la billetera.

El temps va canviar de signe i el sol es va tapar. Tres dies seguits va ploure sense parar, però lluny de la renúncia, el nostre estimat protagonista va veure néixer una il·lusió quasi infantil per veure la fi als seus problemes.

Al quart dia, es va dirigir decidir a la botiga de mobles i tapisseria i va exposar el seu problema.

– Cap problema, senyor, tenim diverses solucions. Examinarem el seu sofà i veurem què podem fer.

Examinat l’assumpte, l’especialista va determinar que tot i que el sofà estava en perfectes condicions, les seves mides el feien vàlid per reposar però no per a llegir, així que va receptar un coixí de lectura al lector.

coixi lectura

Tres dies més tard el veí va rebre el seu coixí i va córrer cap a casa per provar-lo. En només unes hores, les que van passar des de que havia estrenat el coixí fins que va acabar de llegir el llibre que tenia entre les mans, el problema estava resolt. Es va dirigir al comerç i amb un somriure creuant el seu rostre va entrar a l’esbliment tot cridant:

– ¡Visca l’amor!

Acte seguit el client, ferit per la generositat que es desborda davant la satisfacció de recuperar la passió per la lectura, va regalar al comerciant el lllibre de contes que acabava de llegir. L’home el va agafar amb cara d’estupefacció i, mentre el client marxava saltant i cantant, es va mirar el llibre i es disposà a canviar, almenys per un dia, les factures i els pressupostos per contes, històries i llegendes. I un coixí per aquí i un llibre per allà, que aquest conte s’ha acabat.

PD: Si voleu sentir la mateixa satisfacció que el nostre protagonista, a la botiga trobareu el coixí objecte d’aquest conte.

Share Button