Presentacio de producte: Butacon Koala de Tapicerias Navarro

Per moltes raons, el Butacon Koala de Tapicerias Navarro es una bona opció de relax si voleu un moble auxiliar per al menjador o la sala d’estar. 

En primer lloc, el seu preu es molt competitiu. Des de 350 € teniu un butacon elegant i molt practic. Aquesta tarifa inclou teixit convencional però també el podeu demanar en un teixit antitaques de poliester que respon al nom de Nirvana Mixtura. És un bon teixit i, quan parlem d’aquesta peça nosaltres el recomanem. Amb un petit suplement podem escollir teixits de Visual (vegeu la seccio catàleg) d’una gamma més elevada (parlem d’Otaru o Iruma -aquest darrer amb un toc brillant que li dona distinció).

Koala01-562x562

Si més no, la raó més important per la que us volia parlar del Koala no és una altra que la seva comoditat. I us ho explicaré amb una anècdota personal. Al setembre vaig tenir un petit accident de trànsit. Se’m va creuar un gat i vaig caure de la moto, recolzant el braç a terra i carregant la força de l’impacte en el tòrax. Em va deixar l’esquena i el torax contusionats i vaig trigar 25 dies a recuperar la normalitat. Doncs bé, en aquell moment teníem a la botiga el Koala d’exposició i un dia m’hi vaig seure per llegir. Vaig sentir un alleugeriment increïble. El reforç lumbar em situava tota l’esquena en la seva posició natural. Quina sort haver tingut allà el Koala! És en aquests moments que notem la comoditat, la bona elecció dels materials (escuma dura de seient), la forma del respatller i l’acabat interior.

Acabarem doncs, amb un tòpic d’aquells que no fallen: “no hay mal que por bien no venga”. Sí, l’accident em va permetre comprovar l’encert de distribuïr productes d’aquest proveïdors. Ja ho sabeu, si l’esquena us fa patir, poseu un Koala a la vostra vida.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *