Presentació de producte: Butaca / Sofà Bristol

La butaca Bristol destaca, sobretot, per la seva versatilitat. Es pot demanar per mòduls o es pot comprar la butaca individual. Totes dues mantenen diferències quant a mides i prestacions. Ara ho veureu.

Bristol-sofa05-562x562

Té, en el més fonamental, dues mides de seient, el de 60 cm. i el de 80 cm. En tots dos casos hi ha opció per a mòdul central, lateral i chaiselong, de manera que es poden fer les combinacions que preferiu, i el millor d’aquest producte és que cada mòdul pot ser fix, de reclinació manual o elèctrica i elèctrica amb comandament, de forma independent. D’aquesta manera podeu escollir només un fix i un elèctric, sempre amb l’opció de combinar una o altra mesura. El chaiselong és un arcó, de manera que hi podeu emmagatzemar coses a sota. 

El sofà (i el butacón) Bristol té una altra prestació, la “paret zero”, és a dir, per reclinar-se no és necessari separar-lo de la paret. Finalment, el seient és continu, de manera que el teixit cobreix l’espai que queda entre el seient i el reposa-cames, perquè no perdi elegància en cap moment. 

Bristol-sofa02-562x562

Com tots els productes de Tapicerías Navarro, està fet amb escuma de densitat alta (30 kg.) i el coixí de respatller separa la ronyonera de l’esquena, facilitant l’adaptació de la columna vertebral en tot moment. A més, els teixits disponibles són d’alta qualitat, podent optar per les sèries de teixits antitaques que ja coneixem. Ja ho veieu, si voleu un producte de descans en la màxima qualitat, no us ho penseu gaire, escolliu un butacón o un sofà Bristol.

Fitxa del producte al web de Tapicerias Navarro.

Sofà Bristol a la Botiga d’Entapissa’m

Butacón Brustol a la Botiga d’Entapissa’m

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *