Premi Favoritissimo 2014

Ahir vam rebre un misteriós sobre. Dins hi havia dos adhesius acreditatius de que Habitissimo ens havia atorgat el guardó Favoritissimo 2014 per les bones opinions dels nostres clients. En un correu ens explicaven que, en el nostre cas, havien donat compte no tant de la quantitat d’opinions, sinó del seu contingut. I és cert, la majoria dels nostres clients destaquen en els seus comentaris que si hi hagués una nota més alta ens l’haurien atorgat. Aquí hi ha una explicació i un secret. L’explicació no és una altra que, en realitat no ens fem pesats demanant les opinions. El secret és que nosaltres no descartem feines perquè siguin ingrates o de pressupost molt baix, de manera que els clients a qui fem feines acostumen a estar el doble d’agraïts quan han vist que posem el mateix interés en una feina el pressupost de la qual no supera gaire els 20 € que a una feina amb un pressupost de 600 €.

favoritissimo 2014 ok

Ja fa un any que estem operant al barri de Camp de l’Arpa – Congrés i amb algunes excepcions, tots els clients han repetit, i alguns més d’un cop. La confiança, el tracte i la disponibilitat ens han convertit en l’establiment de tapisseria de referència. Això costa hores i molts maldecaps d’aconseguir. I ens consta que els nostres clients ho tenen en compte, ho valoren i ho recompensen.

El client de barri, si més no, és molt diferent al client d’Internet. Tot i que el nostre desig és tractar-los a tots per igual, és evident que a un client de carrer li pots mostrar els teixits directament, es pot apropar o li pots portar la feina a casa en un moment, sense alterar els seus horaris. Al client d’Internet no li pots ensenyar les mostres directament, has de desplaçar-te o fer-lo desplaçar. Nosaltres hem optat per posar-li el mateix esforç que a la resta de la clientela, programant les visites i fent els lliuraments en el menor termini possible. Són diverses les recompenses que hem rebut. Per una banda, els clients s’han ajustat a les nostres necessitats en qüestió d’horaris, o s’han desplaçat, i a més han quedat contents del tracte rebut. Sabem que hem produït més satisfacció que les poques opinions existents al portal Habitissimo. No és motiu de preocupació: ser el punt de referència és la nostra millor recompensa. Ens recomanen i ens tenen presents. I, a més, ens han convertit en Favoritissimo 2014. Un milió de gràcies!!!

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *