Tapisseria per a l’hosteleria

A Entapissa’m també realitzem tapisseria per a establiments oberts al públic. Els restaurants, hotels i, en definitiva, els locals comercials que tenen concurrència de forma freqüent estan subjectes a una normativa especial, que els obliga a usar materials que evitin la propagació del foc. 

ignifugo (1)

Els materials per aquest tipus de feines han de ser ignífugs, des de l’escuma fins el teixit. En el cas del teixit estem parlant de les sèries CONTRACT. Hem seleccionat la informació de la sèrie Contract de Crevin perquè consulteu la fitxa tècnica. Aquests teixits estan elaborats amb propilotilè i llana (PP i WO, respectivament), i estan fets amb doble capa. Amb aquestes qualitats eviten que el foc faci flama i poden mitigar els efectes dels incendis. En el cas d’establiments oberts al públic, és fàcilment comprensible aquesta exigència, ja que la major o menor inflamació dels espais és vital per permetre la sortida de les persones que es troben al local, que eventualment, pot ser un nombre elevat.

Per tal de fer les coses bé, sempre que aneu a la tapisseria a demanar un pressupost per a feines de tapisseria en aquests casos, heu d’exigir el lliurament d’una còpia del certificat dels materials i assegurar-vos que el teixit que s’ha fet servir està cobert per aquesta certificació. Aquests documents acrediten que el teixit ha superat diverses proves, entre elles la prova del cigarret i d’altres processos relacionat amb la resistència a la calor. A més, i en casos especials, es pot demanar una certificació exclusiva de la peça amb la que s’ha realitzat la feina. Aquesta certificació específica té un cost addicional que s’ha de computar al pressupost. 

ignifugo

Aquests són els elements principals que heu de tenir en compte a l’hora de contractar feines de tapisseria per a locals oberts al públic. Cal recordar que un accident pot passar en qualsevol moment, i una gestió incorrecta dels materials i el mobiliari pot resultar perjudicial. Però mirem-ho pel cantó positiu. Un ambient exclusiu que compta amb garanties de seguretat, també us permetrà assolir majors nivells de qualitat. De ben segur que el vostre públic agrairà que vetlleu pel seu benestar. 

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *