Un entapissat especial. La panera solidària de l’Escola Pompeu Fabra

Enguany participem amb il·lusió en la panera solidària de l’Escola Pompeu Fabra. Es tracta d’un projecte social fruit de l’autorganització de la comunitat educativa que consisteix en sortejar una panera. L’import de les butlletes de participació es destina a cobrir les despeses de les colònies i sortides per a algunes famílies. Els comerços del barri omplim la cistella amb obsequis per fer-la ben atractiva. 

panera

L’aportació d’Entapissa’m no és un altre que l’entapissat de 4 cadires (encàrrec que tindria un cost aproximat de 150 €) o el descompte del 30% en moble de la llar. Així que ja ho sabeu, amb la compra d’una butlleta contribuïu a tenir un barri sense exclusions i compromés amb les seves veïnes i veïns. 

El sorteig es realitzarà el proper 23 d’abril en el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi, a la qual hi esteu convidats. Hi haurà música, ball i sopar a la fresca, elaborat pels estudiants i l’AMPA de l’escola. Les butlletes ens les podeu encarregar a nosaltres o dirigir-vos directament a l’AMPA. 

I per acabar, només us falta suplicar a la sort que us afavoreixi i us endugueu un lot ben guarnit amb els millors productes del barri. 

1.000 gràcies!

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *