El consell de la semana: escuma dura 30 kg.

Benvolgudes i benvolguts, 

Encetem una nova pràctica, el consell de la setmana, amb el desig de compartir el coneixement sobre la tapisseria. Volem el millor servei per a vosaltres i el resultat més satisfactori. La qualitat en la tapisseria té moltes dimensions, i les volem anar descobrint amb vosaltres. 

El consell de la setmana amb què comencem aquesta secció porta una recomanació prou important, es tracta de l’elecció de l’escuma. Heu de tenir cert control en els materials que usa la tapisseria per tenir el resultat que es mereixen els vostres mobles. Sempre que aneu a la tapisseria demaneu quin tipus d’escuma us posaran. Per defecte, i un cop escoltat el consell del professional que us atén, en escuma de seient sol·liciteu que facin servir escuma de densitat dura, de 30 kg, i en respatllers, una de densitat mitjana, de 25 kg., o de 20 kg. dura. 

És clar que algunes peces requereixen un altre tractament, per exemple, en alguns entapissats es fa servir escuma especial per motiu del comportament del teixit (aquest és el cas de la pell en què es fa servir escuma super-soft, ja que té és un teixit més flexible) o bé per la posició que ocupa; per exemple, com avançàvem ara mateix, en respatller sempre es disminueix la densitat perquè l’escuma es pugui adaptar a la forma de l’esquena. En qualsevol cas, sabeu que heu de poder decidir quins materials es fan servir, i també si això té un impacte en el pressupost. Transparència, i exigència, en aquest cas, en totes dues direccions.

Els motius pels quals dirigim aquest consell són principalment dos: 

– La vostra esquena us ho agrairà avui mateix: l’escuma dura li donarà la seva millor posició. És una qüestió de salut. 

– La vostra butxaca us ho agrairà… en el mig termini: l’escuma tova és més barata i ofereix una bona comoditat en el curt termini, però en pocs anys pot estar ja deteriorada i obligar-vos a canviar-la, sense que la resta de la tapisseria hagi notat el pas del temps. L’escuma dura té un cost superior; a canvi no us n’haureu de preocupar en molt de temps perquè la seva vida útil és superior, de fet pot doblar la de l’escuma tova. 

I amb aquest consell us deixem fins la setmana vinent, tot pensant en la nostra nova pensada… el farcit per als coixins de respatller. Bon cap de setmana!

 

 

 

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *