Presentació de producte: Matalàs Termal Visco

El matalàs Termal Visco és, sense cap mena de dubte, el millor matalàs del catàleg de Don Almohadon. Té una capa de Visco a totes dues bandes, amb un gruix de 4 cm., i el seu acabat permet un comportament diferent a l’hivern i a l’estiu. 

Colchon_Termal-Visco_4

El costat hivern està fet amb Velour, i retindrà la calor generada pel propi cos, per tal d’assegurar un llit sense pèrdua tèrmica, ben calentet. Per la seva banda, el costat estiu està fabricat amb teixit 3D transpirable, i evitarà l’acumulació de calor. 

Per acabar, els llits d’ample superior, de 135 ò 150 té dues parts diferenciades, d’aquesta manera els moviments d’una persona no afecten a l’altra i a l’inrevés. Està disponible en 2 colors: gris o marron. 

El Termal Visco de Don Almohadon és un gran producte i com a mostra us els oferim amb uns grans descomptes que no podeu deixar escapar!

Termal Visco a la botiga d’Entapissa’m:

80×180/190

90×180/190

105×180/190

135×180/190

150×180/190

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *