Catàleg

El nostre catàleg de teixits és força variat. A continuació teniu algunes fotografies i els enllaços als webs dels notres proveïdors:

CREVIN

nou_crevin

Els teixits de Crevin són teixits antitaques, de molt bona qualitat. Fabriquen des de Terrassa cap al món i tenen uns protocols molt exigents en matèria d’abrasió, amb uns 35.000 cicles de mitjana. Si voleu un moble elegant i de llarga vida, aquesta és la vostra elecció més intel·ligent.

56_des

 

VISUAL / RUSTIKA

logo_rustika logo_VTEXURES

Aquaclean Group elabora uns teixits antitaques molt diversos sota la marca Aquaclean. Si voleu uns teixits de bona qualitat, antitaques, amb cotó, dissenys actuals i molta gamma de color, el que busqueu es diu Visual. Els webs d’aquestes marques permeten elaborar simulacions i les fotografies ofereixen una mostra molt fiudel de l’acabat final de les peces entapissades amb els seus teixits.

Voleu veure una demostració real de com funcionen els teixits antitaques? 

 

TEXTIL ROIG

textilroig

Amb 60 anys de presència en el mercat, Textil Roig ofereix teixits de bona qualitat a preus competitius i amb acabats immillorables. Teixits ignífugs i contract, estampats i llisos, amb sèries inspirades en l’entorn barceloní.

roigç

 

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *